ÚJ japán gerincterápiás kezelés oktatása már Vidéken is,masszőröknek,gyógytornászoknak,

természetgyógyászoknak.
A vendég nem érez fájdalmat, állapota azonnal javul és akár 90 vagy 100%-ban eltűnik a fájdalom.

2021. július 10-11. Eger

Fájdalommentes kezelés a fájdalom mentes napokért. Az S.I. ízületben (keresztcsonti-csípőcsonti ízület) lévő akadályok megszüntetésével tudunk segíteni a különböző okok miatt kialakuló derékfájdalom esetén.

A tanfolyam, ahol gyakorlatban sajátíthatod el:

 • Hogyan kezelhetsz időseket és gyerekeket. Így bővül vendégeid köre.
 • Hogyan kezelhetsz teljesen fájdalommentesen.
 • Hogyan kezelhetsz derékfájdalmakat fájdalmas kiropogtatások nélkül.
 • Hogyan kezelheted azon Vendégeid, akiknél korábban semmi nem működött derékfájdalomra. A tanfolyam után sokkal nagyobb valószínűséggel tudsz majd segíteni rajtuk.
 • Hogyan kezelheted Vendégeid, akiknél eddig nem foglalkoztak az SI-ízülettel, helyette például a gerincsérvét kezelték, pedig valójában nem is ott volt a probléma. A tanfolyam után ez Neked nem fog gondot okozni.

Mi az SI-terápia pontosan?

Az SI-terápia egy Japánban kifejlesztett zseniális kezelés gerinc- és mozgásszervi problémák kezelésére.

A kezelés lényege, hogy a keresztcsont és a csípőcsont közötti ízületet (SI ízület) kimozgatjuk, feloldjuk az ízületben keletkezett feszültséget, ezáltal csökken vagy teljesen megszűnik a derékfájás. A kezelést kifejlesztő Hakata professzor szerint az esetek többségében az SI ízület blokkolva van, nem jól működik, és ez okozza a derékfájást. Sok esetben gerincsérv műtét után sem múlt el a derékfájás, ezért kezdték kutatni a fájdalom okát. Arra jutottak, hogy az SI ízület nem megfelelő működése okozta a fájdalmat. A kezelés abban segít, hogy az ízület mozgásának elakadását megszüntessük.

Sokféle derékfájásnál alkalmazható. Ha eddig a vendéged úgy érezte, hogy sérv, isiász, vagy lumbágó miatt fáj a dereka, érdemes kipróbálni, mert sok esetben nem ezek a problémák a fájdalom okai, hanem az SI ízület elakadása.

Fontos tudni, hogy ez nem csontkovácsolás! Kezelés közben 2-3 mm-t mozdítunk az ízületen, valóban teljesen fájdalommentes és viszonylag rövid ideig tart. A pácienseket nem terheli meg, mert rendkívül finom kezelés, ezért szinte bárkinél segíthet.

Az SI-terápia kezelés felépítése

A kezelést egy alapos kikérdezéssel kezdjük, majd következik az állapotfelmérés, amelynek során a kezelő megállapítja a csípő-keresztcsonti ízület feszültségi állapotát. Ezt követően megkezdjük a kezelést, amely 2-3 mm-es finom kimozgatásokra épül, és a páciens panaszától, állapotától függően egyéb kezelési módokkal kiegészíthető. A kezelés időtartama mindig állapot függő.

Részletes program és helyszín

1. nap

10:00 – 12:00 Az AKA kezelés története, Ízületi mozgástan, Anatómia

12:00 – 13:00 Ebédszünet

13:00 – 15:00 Állapotfelmérés és a kezelés kivitelezésének gyakorlása

15:00 – 15:15 Kávészünet

15:15 – 18:00 SI-terápia kivitelezésének gyakorlása

2. nap

10:00 – 12:00 Elméleti gyors ismétlése és gyakorlás

12:00 – 13:00 Ebédszünet

13:00 – 15:00 A kezezés gyakorlása aktív és passzív részekre osztva

15:00 – 15:15 Kávészünet

15:15 – 18:00 SI-terápia kivitelezésének gyakorlása és konzultációs lehetőség

Ki tartja a tanfolyamot?

Kepes Andrea

Gyógy-és sportmasszőr,S.I.-terapeuta 

 A számok világát 2008 ban cserélte le az emberek szolgálatára,frissítő masszőr lett,majd Gyógy és sport masszőr,  s hamar ráérzett a szakma szépségére és egyre többet szeretett volna tudni az emberi testről,sorba jöttek a tanfolyamok,iskolák,elkalandozott a keleti gyógymódok területére is. Tanult Kinai masszázst,Fül akupunktúrát,megtanulta,hogy talpon keresztül hogyan is lehet hatni belső szerveinkre, s a chi áramlása,a csakrák világa is kitárult előtte.Mai napig folyamatos képzésekkel bővíti tudását ,hogy hatékonyabban tudjon segíteni. 

Ha kérdésed van, telefonos elérhetőség: 704297611

 

Oktatóként célom

Jómagam Horváth Csaba európai kizárólagos oktatónál sajátítottam el ezt a fantasztikus technikát, mellyel elsősorban Édesanyámnak segítettem újra lábra állni és 6 órás gerinc műtéttől megszabadulni. Majd számos sikertörténettel a hátam mögött jelentkeztem Csabánál oktatónak, mert tapasztalva az eredményeket, látva milyen kevés Városban van jelen az SI terápia pedig nagy szükség lenne rá, úgy éreztem szeretnék segíteni minél több Kolléga/Kollegina kezeihez jusson el az S.I.,legyünk minél többen,hogy segíthessünk,hogy még egy utolsó esély lehessünk az Embereknek fájdalmuk felszámolásához.

Miért érdemes tőlem tanulnod? 

   • mert egy olyan lehetőséget mutatok,mely Európában egyedülálló
   • mert ezzel a technikával 90%-ban garantált a siker
   • mert a meglévő kezelési módszereidhez azonnal beilleszthető az S.I.
   • mert vezetett gyakorlással addig ismételünk,míg tökéletessé válik a kezed munkája
   • mert az otthoni 3 hónap gyakorlati idő alatt konzultációra van lehetőség
   • mert van 2 nap plusz gyakorlási lehetőség konzultációval
   • mert Velem a tanulás mosolygós és vidám 🙂

    

   A tanfolyam időpontja:

    

   2021. július 10-11. EGER

    

   A képzés helyszíne:

   EGER Eger belvárosában, pontos helyszín egyeztetés alatt

    

   Az SI-terápia képzés díja:

   bruttó 80 000 Ft / fő, amely tartalmazza:

   • két napos tantermi oktatás
   • 2 alkalom gyakorlati napon való részvétel
   • nyomtatott jegyzet
   • gyakorlati idő alatt konzultációk
   • zárt facebook csoport tagság
   • vizsga díját.

    Hogyan tudsz jelentkezni? 

   A lenti űrlapon kérlek, add meg az adataidat. Ezt követően kapsz tőlem egy visszaigazoló emailt a további tudnivalókkal.

   A következő lépés, hogy biztosítod a helyed a tanfolyamon, ezt a 40 000 Ft-os helyfoglalási díj elutalásával teheted meg. Így biztosan nem maradsz le.

   A fennmaradó összeg a helyszínen készpénzben fizetendő.

    

    

   Miért ajánlják a tanfolyamot a végzett SI-teraputák? 

   Miért ajánlom, hogy tanuld meg az SI-terápia kezelést? Mert a vendégeid visszajeleznek… “Te jó ég… tudod, mióta nem tudtam megérinteni a földet a két kezemmel??”. “Hú, ez klassz, laza és könnyű minden mintha nem lenne testem.” “Reggel szuper érzés volt fájdalom nélkül bekapcsolnom a biztonsági öve!” Azt gondolom, az ilyen mondatok mindennél többet érnek. … szóval menj és tanuld meg az SI-terápiát!

   Orosz Edina - gyógymasszőr, DORN terapeuta

   Sziasztok! Ma is túl vagyok 3 SI kezelésen, mindenki el van hűlve hogy utána mennyire könnyű lett a csípője könnyebb a mozgása! Ma is volt egy eset ami megint említésre méltó! Már nagyon régen masszírozok egy nénit akinek térd ízületi kopása van, ebből kifolyólag hajlított térddel jár amivel társul a dereka hajlott tartása, remélem értitek hogy mit akarok írni! Vagyis nem tudott egyenes járással menni,- idáig, ettől az egy kezeléstől már igen! Nem hitt az érzésnek annyira örült! Könnyed egyenes lett a járása! Öt év masszázzsal csak szinten tudtam tartani, de most már tudok javítani is az állapotán ezzel a fantasztikus kezeléssel! Még mindig csak hálás vagyok érte! 

   Reszegi László - masszőr

   Az egyik vendégemen alkalmaztam az SI-terápiát. Ő egyébként háromszoros testépítő világbajnok, már mindent kipróbált, és fájdalommal éli a mindennapjait már évek óta! Végig csináltam rajta a tegnap tanult technikákat, és örömmel konstatálta, hogy már nincs befeszülve és teljesen könnyű lett a csípője,tud rendesen járni! Nagyon boldog volt ő is, én is, hogy tudtam segíteni neki!

   Czuczu József - masszőr

   Veled lesz teljes a csapat!

   Az SI-terápia tanfolyamra való jelentkezéshez, kérjük add meg adataidat.

   Kérjük, válaszd ki a számodra megfelelő időpontot. Segítünk, minden dátum szombat - vasárnapra esik 🙂

   Amennyiben a későbbiekben szeretne tőlünk hírlevelet kapni, kérjük, hogy pipálja ki az alábbi mezőt. A hírlevélről a későbbiekben bármikor leiratkozhat.

   Adataidat arra használjuk, hogy hasznos információkat osszunk meg Veled. Amennyiben ehhez hozzájárulsz, kérjük pipáld ki a kapcsolódó mezőket. A későbbiekben a levelekről bármikor leiratkozhatsz.

   Lemondásra vonatkozó feltételek

   Néhány kérdés, ami lehet, hogy benned is felmerült

   Átutalással lehet fizetni?

   Természetesen igen, a jelentkezést követően egy visszaigazoló emailben minden fontos információt megküldünk ezzel kapcsolatosan.

    

   Lehet fotót/videót készíteni?

   Az SI-terápia tanfolyam anyaga teljes egészében nem rögzíthető, de rövid videókat készíthetsz, a zárt facebook csoportban egymással meg is oszthatjátok. A fotóknak pedig mi is nagyon örülünk.

    

   Lehet kérni angol vagy német nyelvű oklevelet? 

   A magyar és japán nyelvű oklevél mellett kérhetsz angol vagy német nyelvű oklevelet is az SI-terápia tanfolyam elvégzését követően.

   Kapok kredit pontokat, ha elvégzem a tanfolyamot?

   Folyamatban van az SI-terápia akkreditációs folyamata, hamarosan reméljük, hogy pontokat is tudunk majd adni érte.

   Van-e előfeltétele a jelentkezésnek?

   Mivel az SI-terápia pontos kivitelezéséhez ismerned kell az emberi test felépítését, így a jelentkezés feltétele anatómiai ismeret megléte. 

   Milyen végzettséget kapok?

   Sikeres vizsgát követően okleveles SI-Terapeuta leszel, feltüntetheted ezt a kezeléseid, végzettségeid között.

   Mit csináljak, ha nem kaptam visszaigazoló emailt? 

   Ha nem érkezne a visszaigazoló email, írj kérlek a gerincharmonia@gmail.com email címre.  

   Valami mást kérdeznél, amire nem gondoltunk? 

   Bármilyen kérdésed, kérésed van a tanfolyammal kapcsolatosan, bizonytalan vagy, hogy neked való-e egyáltalán, írj nekünk a gerincharmonia@gmail.com email címre.

   Minden jog fenntartva, GerincHarmónia 2020.    
   Adatkezelési tájékoztató