Sajátítsd el a svéd masszázs alapjait, gyakorolj és szerezz egy ÚJ szakmát!

Anyagi biztonságra vágysz?

Szeretnél segíteni családodon, embertársaidon? 

2021. február 13-14. Eger

Meggyőztetek, jövök!

A tanfolyam, ahol gyakorlatban sajátíthatod el:

Hogyan kezelhetsz gyermekkortól idős korig. Így vendégköröd széles skálán mozoghat .

Hogyan kezelhetsz különböző problémákat.

Hogyan kommunikálj Vendégeiddel.

Hogyan kezelheted azon Vendégeid, akiknél régebb óta fennálló panaszok vannak. A tanfolyam után nagy valószínűséggel tudsz segíteni rajtuk.

Hogyan kezelhetsz egy teljes testet, ha nincs panasza,vagy ha van az aromaterápia segítségével.A tanfolyam után ez Neked nem fog gondot okozni.

Mi a Svédmasszázs pontosan?

 A Svédmasszázs Európában az egyik legelterjedtebb masszázs fajta. Ez az alapja a gyógymasszázsnak,sportmasszázsnak is.

A svéd masszázs kézzel végzett, az emberi szervezetet mechanikai ingerek által befolyásoló kezelési technika. Egyes keleti masszázsoktól eltérően közvetlen fiziológiai hatásokra épít, ám a személyes törődés érzete a lelki egészségnek is jót tesz.

A terápiát a svéd származású Per Henrik Ling fejlesztette ki a XIX. század elején. A klasszikus svédmasszázs az egész testre kiterjed, az izmok, inak és ízületek átdolgozására irányul. Elősegíti a mozgásfunkciók helyes működését, ellazítja a fájdalmasan feszülő, görcsös izmokat.

A masszázs ingerei közvetlenül, mechanikai úton, és közvetetten, az idegrendszeren keresztül hatnak szervezetünkre. Ily módon befolyásolható a belső szervek funkcionális működése, valamint a bőr, a kötő- és izomszövet állapota. Terápiás hatása alapján fontos szerepet játszik az egészség megőrzésben, állapot javításában és a rehabilitációban.

A Svédmasszázs kezelés menete

 A kezelést egy alapos kikérdezéssel kezdjük, a kontraindikáció kizárása céljából,illetve felmérve a Vendék állapotát és a kezelendő területet,hogy megfelelő kezelési tervet tudjunk felállítani.A kezelés masszázságyon történik. A masszázst szabad bőrfelületen végezzük, tehát fürdőruhában vagy fehérneműben.  A teljes testfelület − a kezelendő terület kivételével − be van takarva.  Kezelés után előfordulhatnak utóhatások, (pl. bőrpír, izomláz, elszíneződött vizelet), ezek a szervezet öngyógyító erőinek aktivizálódását jelzik. 

Mi az aromaterápia pontosan?

Az aromaterápia olyan, növényekből kinyert, terápiás vagy kozmetikai célokra előállított olajok használata, amelyek révén elősegíthetjük az egészség megőrzését, a szervezet egyensúlyának fenntartását, helyreállítását, valamint a jó közérzet biztosítását. Az aromaolajok nagyon erős, pozitív hatással vannak a testre és a lélekre egyaránt. Az aromaterápiát már évszázadok, sőt évezredek óta használják, célja lehet a felfrissítés, a relaxálás vagy akár a csábítás, de a testápolás és a gyógyítás is.

Részletes program és helyszín

1. nap

9:00 – 10:00 A kiküldött elméleti anyag átbeszélése

10:00-13:00 Aromaterápia

13:00 – 13:30 Ebédszünet

13:30 – 15:30 Állapotfelmérés és a kezelés kivitelezésének gyakorlása / hát, végtagok /

15:30 – 15:45 Kávészünet

15:45 – 18:00 Kezelés kivitelezésének gyakorlása 

2. nap

9:00 – 12:00 Elmélet gyors ismétlése és gyakorlás aromaterápiával

12:00 – 13:00 Ebédszünet

13:00 – 15:00 A kezelés kivitelezésének gyakorlása / arc,talp,has /

15:00 – 15:15 Kávészünet

15:15 – 18:00 Egyes problémák kezelése, gyakorlása és konzultációs lehetőség

Kik lesznek az oktatóid?

Svédmasszázs oktatód

Kepes Andrea

Gyógy és sportmasszőr, S.I.terapeuta

A számok világát 2008 – ban cserélte le az emberek szolgálatára, frissítő masszőr lett majd gyógy- és sport masszőr és hamar ráérzett a szakma szépségére; és egyre többet szeretett volna tudni az emberi testről. Sorba jöttek a tanfolyamok, iskolák, elkalandozott a keleti gyógymódok területére is. Tanult Kínai masszázst, Fül akupunktúrát; megtanulta,hogy talpon keresztül hogyan is lehet hatni belső szerveinkre, a chi áramlása, a csakrák világa is kitárult előtte. Mai napig folyamatos képzésekkel bővíti tudását, hogy hatékonyabban tudjon segíteni.

Aromaterápia oktatód

Takácsné Vodráska Andrea

Fitoterapeuta, kineziológiai konzulens

Édesapja már pici gyermekkorában megismertette vele az erdő a növények a természet csodás világát, magába szívta először a szépségét, nyugalmát, majd ahogy cseperedett kezdte mélyrehatóbban beleásni magát a gyógynövények rejtelmeibe. 2014 ben döntött úgy hogy hivatalosan is szeretné megkoronázni ismereteit, természetgyógyász fitoterapeuta lett. A növények számos jótékony egészség javító hatását használja az emberek egészségtámogatására, illetve kineziológiai konzulensként különböző az élet adta nehézségek oldásában segít, legyen az félelem, allergia, önbizalomhiány, tanulási nehézség, párkapcsolati probléma, és sorolhatnám…

Miért érdemes tőlük tanulnod?

MERT egy olyan lehetőséget mutatnak, amellyel sokat tehetsz másokért és Önmagadért.

MERT ezzel a technikával 90%-ban garantált a siker.

MERT egy Hivatást szerzel, amellyel tervezhető az életed.

MERT vezetett gyakorlással addig ismételünk,míg tökéletessé válik a kezed munkája.

MERT az otthoni 1 hónap gyakorlati idő alatt konzultációra is van lehetőség.

MERT van 2 nap plusz gyakorlási lehetőség konzultációval.

MERT Velünk a tanulás mosolygós és vidám 🙂

Nézzük a részleteket! 

A tanfolyam időpontja:

2021. február 13-14. EGER

2021. április 10-11. EGER

A képzés helyszíne:

ÓZD: Top Team Fittness ,Ózd , Bolyki Tamás utca 38.

EGER: Eger belvárosában, pontos helyszín egyeztetés alatt 

maximális létszám: 10 fő

 

A Svédmasszázs és aromaterápia használata képzés díja:  bruttó 70 000 Ft / fő

Jelentkezést követően 35 000 Ft helyfoglalási díjat kérünk befizetni, amely a tanfolyami díjból természetesen levonásra kerül. A fennmaradó összeg a helyszínen készpénzben fizetendő.

Az ár tartalmazza: online kiküldött elméleti anyagot otthoni tanuláshoz, a két napos tantermi (elméleti és gyakorlati) oktatást, 2 alkalom gyakorlati napon való részvételt, a kapcsolódó jegyzetet, a gyakorlati idő alatti konzultációk díját, illetve a vizsga díjat. 2 db munkavállalásra alkalmas tanúsítványt: Svédmasszázs és Aromaterápia használata a mindennapokban.

 

 

Miért ajánlják a tanfolyamot a végzett masszőrök? 

Mért tetszett ez a tanfolyam? Számomra helyben végezhető (saját városomban). Hétvégén van az oktatás. Az aromaterápiával együtt végezhető. Elméletet online is megkapom. Lehetőség van a gyakorlásra. Segítőkész oktatók. A sikeres vizsga után Tanúsítványt kapunk. Nekem ezek voltak a fontosak. Ezért választottam.

Flaskóné Tóth Andrea- masszőr,kozmetikus

Szeretném ajánlani a tanfolyamot,mert egy szakmával egy tudással gazdagabb vagy,megélhetési lehetőség,vagy akár hobbyból alkalmazhatod. Segítesz másokon, a fájó hátat,végtagokat, kimaszírozva, ellazít, felfrissít, kinek mire van szüksége. Közben önmagad feltöltődsz te is. Ajánlom mindenkinek, aki kedvet érez hozzá, én magam is Andikánál tanultam, nagyon jó oktató és kiváló szakember, és nagyon szeretek dolgozni ebben a szakmában!

Juhászné Csikai Mária - masszőr

Szeretném ajánlani, felfrissít, ellazít feltöltést ad annak aki kapja és aki adja. Hiszen nagyon jó érzés, amikor látod hogy megkönnyebbülve távozik a vendég. Akár hivatásként vagy ha csak a családon szeretnél segíteni bátran ajánlom. Andi szuper jó tanár szakember, öröm vele a tanulás. Nagyon szeretem ezt a szakmát, nem bántam meg egy percre sem hogy ezt választottam.

Királyné Pataki Krisztina- masszőr

Jelentkezés a tanfolyamra

A tanfolyamra való jelentkezéshez kérjük, add meg az adataidat.

Kérjük, válaszd ki a számodra megfelelő időpontot.

Amennyiben a későbbiekben szeretnél tőlünk hírlevelet kapni, kérjük, hogy pipáld ki az alábbi mezőt. A hírlevélről a későbbiekben bármikor leiratkozhatsz.

Adataidat arra használjuk, hogy hasznos információkat osszunk meg Veled. Amennyiben ehhez hozzájárulsz, kérjük pipáld ki a kapcsolódó mezőket. A későbbiekben a levelekről bármikor leiratkozhatsz.

Lemondásra vonatkozó feltételek

Néhány kérdés, ami lehet, hogy benned is felmerült

Átutalással lehet fizetni?

Természetesen igen, a jelentkezést követően egy visszaigazoló emailben minden fontos információt megküldünk ezzel kapcsolatosan.

 

Lehet fotót/videót készíteni?

A tanfolyam anyaga teljes egészében nem rögzíthető, de rövid videók készülhetnek, a zárt facebook csoportban meg is oszthatók. A fotóknak pedig mi is nagyon örülünk.

 

Van előfeltétele a jelentkezésnek? 

Különösebb előképzettséget nem igényel,középiskolai végzettséggel lehet jelentkezni.

 

Milyen végzettséget kapok? 

Sikeres vizsgát követően 2 db munkavállalásra alkalmas Tanúsítványt kapsz: Svéd masszás végzettségről és Aromaterápia használata a mindennapokban végzettségről.

 

Mi a teendő, ha nem kaptam meg a visszaigazoló emailt? 

Ha nem érkezne a visszaigazoló email, írj kérlek az gyogyulas71@gmail.com email címre.  

 

Valami mást kérdeznél, amire nem gondoltunk? 

Bármilyen kérdésed, kérésed van a tanfolyammal kapcsolatosan, bizonytalan vagy, hogy neked való-e egyáltalán, írj nekünk a gyogyulas71@gmail.com email címre.

Minden jog fenntartva, Gerincharmónia 2020
Adatkezelési tájékoztató    
 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ha szeretnél értesülni aktuális képzéseinkről, eseményeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Sikeresen feliratkoztál!