Jelentkezés és lemondás

Jelentkezés és lemondás

Kérlek Olvasd el alaposan!

 

1. Jelentkezési lap

1.1  A tanfolyamokra való jelentkezés kizárólag az űrlap kitöltésével lehetséges. Esetleges telefonon történő egyeztetés után is kérjük, töltsd ki az űrlapot (Ez nagyon fontos!).

1.2  Az űrlap kitöltése nem garantálja a kiválasztott időponton való részvételt, ha az már megtelt. A maximum csoportlétszám elérése esetén felvesszük Veled a  kapcsolatot.

1.3 Az űrlap kitöltésekor, kérem a pontos adatokat add meg, mert számla kiállítása után nem áll módunkban a számlát módosítani.

1.4  Az űrlap kitöltése után küldünk egy visszaigazolást a jelentkezésről.

2. Előleg(helyfoglalási díj) befizetése

2.1  A tanfolyamra való részvételi jogot  a tanfolyam díj  befizetésével szerezheted meg svéd masszázs esetében,illetve 50% előleg befizetéssel a további tanfolyamok esetén.

2.2   A díjat  banki átutalással intézheted el. Kérjük a közlemény rovatba beírni a jelentkező nevét, a tanfolyam nevét és időpontját. Az utalás  beérkezését emailben fogjuk visszaigazolni. Amennyiben pár napon belül nem érkezik meg a visszaigazolás, kérjük, jelezd felénk.

2.3 Az díj  beérkezése után emailben megkapod az egész tanfolyam tananyagát,otthoni felkészülésre,kérdések összegyűjtésére svéd masszázs tanfolyam esetén.

3. A tanfolyamdíj befizetése

A tanfolyamdíj svédmasszázs esetén jelentkezéskor történik,további tanfolyamok esetében 50% befizetéssel foglalható a hely,a fennmaradó összeg a helyszínen történik.

4.Módosítás/Lemondás

4.1 Amennyiben már befizetted az előleget, a jelentkezés módosítását vagy lemondását a kiválasztott tanfolyam kezdete előtti 30. napig teheted meg kizálólag írásban gerincharmonia@gmail.com email címünkre való levél küldéssel S.I -terápia esetén. 

4.2 Ha nem időben jelezted felénk a módosítási/lemondási szandékot írásban, úgy a befizetett előleg nem térítendő vissza, nem átruházható egy másik tanfolyamra S.I terápia esetén.

4.3 Az előleg visszautalása kizárólag rendkívüli esetben lehetséges, és azt minden esetben bizonyítani szükséges minden tanfolyam esetében.

4.4 Svédmasszázs tanfolyam esetében az előleg befizetéssel tanfolyami anyag kerül kiküldésre,ez esetben a díjat nem áll módunkban visszafizetni . Amennyiben a választott tanfolyami időpont nem felel meg,lehetőség van egy egyszeri módosításra későbbi időpontra.

5. Szerzői jogok

5.1  A Vezető  oktató (Horváth Csaba Zsolt e.v., Székhelye: 5100 Jászberény Kápolna utca 2. Adószám:79290195-1-36 ) kijelenti, hogy az általa és megbízott oktatója által  oktatott japán gerinckezelési technika, általa kifejlesztett módszereket tartalmaz, ezért az a Ptk. 2:47.§-a szerinti üzleti titoknak, illetve védett ismeretnek minősül.

5.2  A résztvevő kötelezettséget vállal arra, hogy az oktató által oktatott ismereteket és technikákat csak saját részre használja fel a gerinckezelés során, az ismereteket harmadik személyek részére tovább nem adhatja sem ingyenesen, sem ellenérték fejében, nyilvánosságra (így sajtó, internet, közösségi oldalak stb.) nem hozhatja. Ezen kötelezettség megszegése jogi következményeket von maga után, illetve kötbért köteles fizetni az oktató részére.

5.3  A résztvevő beleegyezik, hogy a tanfolyamon készült fotókat és videókat a tanfolyam szervező illetve az oktató nyilvánosan megmutassa pl.közösségi oldalakon, saját weboldalunkon, a marketing céljából.

A jelentkezési lap kitöltésével és beküldésével a jelentkező automatikusan elfogadja a fent említett feltételeket.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ha szeretnél értesülni aktuális képzéseinkről, eseményeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Sikeresen feliratkoztál!