S.I-terápia kezelés

Mi az az S.I-terápia és hol van az S.I ízület?

 

Az S.I-terápia egy japán gerinckezelési mód, amely teljesen fájdalommentesen, és rendkívül hatékonysággal oldja, szünteti meg a derék, nyak, hát és vállfájdalmakat. A keresztcsont és a csípőcsont között található kis ízület, ugyan csak néhány milliméteres mozgásra képes, mégis óriási hatással van egész testünkre. Mivel ez a SI (sacroiliacalis) ízület testünk központi ízülete, ennek diszfunkciója okozhat derékfájdalmat, nyak-váll, hátfájdalmat, valamint akár lábba sugárzó fájdalmat is.

A módszert Magyarországon hivatalosan ketten oktatják, az egyik közülük Kepes Andrea az egyik, aki felismerve az S.I kezelés fontosságát, rendszeresen indít képzéseket, hogy minél több S.I kezelő legyen a GerincHarmónia Központban is, hiszen:

Akár már egy kezelést követően az esetek nagy százalékában teljesen, vagy 90%-ban megszűnnek a panaszok.

 Mikor érdemes ezt a technikát alkalmazni?

 

Kifejezetten ajánljuk lumbágó, isiász, gerincsérv esetén. Vagy például, ha állandó tompa fájdalommal küzd sok ülőmunka következtében.

 

Hogyan történik a kezelés?

 

Kérjük, kényelmes nadrágban, pólóban gyere a kezelésre. A mozgás- és állapotfelmérés után oldalt fekve alkalmazza a masszőr a technikát. Finom, apró mozdulatokkal kimozgatja az S.I-ízületet, ezáltal a blokkolt ízület feszültsége távozik, csökken, vagy teljes mértékben megszűnik a testben a fájdalom. A kezelés végén következik egy vissza tesztelés. Ha szükséges, további technikákat alkalmaz a kezelő, vagy lazító masszázst ad.

 

Kezelési helyszínek:

 

GerincHarmónia Stúdió Ózd: 3600 Ózd, József Attila út 31. 2/4.

GerincHarmónia Eger: 3300, Eger, Trinitárius u. 2.

2022.05.13-án Budapesten is!

GerincHarmónia Budapest: 1035, Bp., Vihar utca 36. 

 

Vendégeink visszajelzései:

Én nagyon nem hittem a masszázs jótékony hatásában, de olyan mértékű fájdalmam volt már?, ami Andi kezei közé vezetett?. Úgy gondoltam, már hajlandó vagyok bármire, csak javuljon a helyzetem?. Aztán az első☝️ SI terápiás kezelés után máris jobban lettem. Hamarosan tudtam újra hajolni, guggolni, ?‍♀️mozogni és ?aludni. ✅Ha nem a saját bőrömön tapasztalom, el sem hiszem! Közel 2 éve☝️ nem jártam orvosnál a derékfájdalmammal, gerincsérvemmel és gyógyszereket sem szedek❗ Mindenkinek csak ajánlani tudom!??

Horváth Tímea

Szerdán voltam Kepes Andinál erős, kisugárzó vállfájdalommal. A karom mozgása korlátolt volt, nyilalló fájdalommal. Andi egy órát kezelt, a mozgástartományom azonnal javult. Szombat reggel azon kaptam magam, hogy teljesen elmúlt a fájdalom, mindenfajta mozgás kivitelezhető volt. Szóval nagyon köszönöm Andi, hálás vagyok! ❤️ (ez esetben az SI terápia kiegészült FDM-el)

Kovács Edit

Sziasztok! Én Kepes Andinál jártam váll fájdalom miatt ami kisugárzott a környező izmokra. 1 óra elteltével a masszázs végén nem fájt a vállam, a testtartásom is nagyon szépen helyreállt. Nagyon kedves és profi szolgáltatást kaptam. Ajánlom! (SI-terápia FDM -el kombinálva)

Sonkolyos Gergely

Fantasztikus, nagyon hatékony, fájdalommentes módszer az S.I.Terápia. Számomra maga volt a CSODA. Andi kedves volt és mindent elmagyarázott. Nagyon hálás vagyok a munkájáért. Köszönöm szépen. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Kovács Orsolya

Időpontfoglalás

Érezd magad újra jobban, nem kell tovább együtt élned a fájdalommal! Szeretettel várunk, foglalj időpontot MOST!

Időpontot foglalok

Kérdésed van? Olvasd el a Masszázs etikett-ben összefoglalt kérdéseket és válaszokat.

 

Más kérdésed lenne? Írj nekünk a gerincharmonia@gmail.com email címre!

 

Inkább telefonon keresnél minket? Keress minket a 70/429-76-11-es telefonszámon.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ha szeretnél értesülni aktuális képzéseinkről, eseményeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Sikeresen feliratkoztál!