Kepes Andrea

és a GerincHarmónia csapata

 

 

Életfilozófiám

A mosoly számomra egy belülről fakadó, tiszta őszinte tett, mely kapocs az emberek és köztem. Boldoggá tesz, ha mosolyommal mosolyt varázsolhatok egy szomorú embertársam arcára! Már megérte aznap felkelni. Ha segíthetek tudásommal, belső erőmmel a mélypontról felemelkedni, fizikai- lelki fájdalmakat enyhíteni, boldog, hasznos embernek érzem magam! Hálás vagyok mindenkinek, aki segítségül hív, és akinek átadhatom tudásomat!

Gyermekkoromtól kezdve tudtam, hogy a segítő szakma lesz az én utam. Ha kíváncsi vagy, hogyan kezdtem a pályám és mi motivált az úton: kattints IDE és olvasd el ehhez kapcsolódó blogbejegyzésemet.

A GerincHarmónia Központtal az a célom, hogy embertársaimnak a lehető leghatékonyabban tudjak segíteni a testi-lelki harmónia megteremtésében, hogy életüket ne árnyékolja be a fájdalom, izomláz…hogy a mindennapok mókuskerekéből kicsit relaxálva egyensúlyba kerüljenek. Oktatásaimmal pedig szeretném mindazt a tudást átadni embertársaimnak, akik hozzám hasonlóan ezt a szép Hivatást szeretnék magukénak tudni.

 

Tanulmányaim 

frissítő masszázs
méregtelenítő masszázs
celluit masszázs
kínai masszázs
köpöly terápia
fülakupunktúra
reiki 1. képzés
talpreflex masszázs
reiki 2. képzés
kinezio taping
nyelv és pulzus diagnosztika
reiki mester képzés
svéd masszázs
gyógy és sport masszázs
emergency sportmasszázs
FDM terápia 1.
AKA japán gerinckezelés SI terápia 1. derék kezelés
S.I. terápia 2. háti és nyaki szakasz váll kezelés
S.I. terápia 3. Kenés és Ínrakás
FDM terápia 3.
S.I. terápia 4. ízületi mobilizáció és kimozgatás
hegkezelés

fájdalomélettan

FMA funkcionalis mozgás analízis

Fascia boncolás

 

Akik segítettek az utamon…

Hálásan köszönöm mestereimnek, Dr. Wang Yu Cai-nak és Piros Katának, hogy tudásukat átadták és elindulhattam egy olyan úton, mely mély önismereti előrejutást hozott számomra és segített abban, hogy másoknak is hasznos segítője, tanára lehessek.

Köszönöm oktatóimnak, Skultétiné Erikának és Bogdán Attilának az EFEB Gyógy és Sport masszőr képzés során megszerzett hasznos ismereteket, melyekkel a leghatékonyabban tudok segíteni a hozzám fordulók közérzetének javításában.

Köszönöm Quastné Rigó Katalinnak, Szabó Gábornak tudásuk átadását, mely által globálisan megismerhetjük az emberi test működését, mely által számos sikertörténet kezelése van a hátam mögött.

S nem tudok elég hálás lenni az S.I. terápia európai kizárólagos oktatójának Horváth Csabának, aki 2018-ban elhozta nekünk ezt a fantasztikus technikát, ezzel olyan tudás került kezeimbe, mellyel 90%-ban tudok sok kollegával együtt segíteni a deréktáji és számos más fájdalmak enyhítésében, megszüntetésében. Büszke vagyok rá, hogy Magyarország vidéki körzeteiben én vagyok az egyedüli hivatalos oktatója ennek a csodálatos japán, fájdalommentes gerincterápiának.

 

Kezelések és képzések

 

Szeretettel várlak Téged is kezelésre! A „Kezelések” menüpont alatt láthatod az aktuális kínálatot, bejelentkezni, pedig minden esetben itt tudsz: https://kepesandi.booked4.us/

Szeretettel várlak képzéseimen, hogy a jövőben akár a GerincHarmónia csapatát is erősíthesd! Nézz körül aktuális képzéseink között a „Tanfolyamok” menüpont alatt.

 

Ismerd meg a csapatom tagjait!

 

 

Mező Edinának  hívnak.

A segítői hivatás több, mint egy életcél! Ennek tudatában pár éve éreztem azt, hogy nem csak a végzettségeimnek megfelelő vonalon szeretnék dolgozni a továbbiakban, hanem a holisztikus szemléletű természetes gyógymódok csodás világában van a helyem! Ezzel kapcsolatos tanulmányaimat a Miskolci Konnektív Felnőttképző Kft.-nél kezdtem el, mely tökéletes választásnak minősült a kiváló szakmai hátteret adó oktatói gárda személyében, akik ennél sokkal többet adtak azzal, hogy családias légkört biztosítva adták át a tudásanyagot minden hallgatójuk számára! Elvégeztem egy egészségügyi alapképzést, a Természetgyógyász képzést, majd  Reflexológus szakképesítést szereztem! 

A tudást átadni öröm számomra,így lettem a GerincHarmónia oktatója.

 

Csóka Andreának hívnak.

Svédmasszázs tanfolyamot 2020-ban végeztem. Azóta többféle masszázs technikát tanultam.
A relaxáló, testet-lelket harmonizáló masszázs, az alak változásaiban segítő masszázs, és a fájdalmak mozgásbeszűkülések megszűnését segítő masszázs is megtalálható a repertoáromban.

– Svédmasszázs
– Mézes masszázs
– Himalája só masszázs
– Kínai meridián masszázs
– Fitnesz -Sport masszázs
– Talpreflex zóna masszázs
– Alakformáló-masszázs
– Köpöly tanfolyam,
S.I – terápia (japán gerinckezelés)

Szeretem a szakmám mert sikerélmény az emberek fájdalmán, közérzetén javítani.

Angyal Judit vagyok.

2008-ban fejeztem be gyógymasszőri tanulmányaimat. Majd ezt követően kezdődött masszőri pályafutásom. Igyekeztem megszerezni minden olyan tudást és tapasztalatot, ami ahhoz segített hozzá, hogy hogyan legyek határozott és hatékony a munkámban.
Az évek alatt elvégeztem még különféle technikákat:

-Nyirokmasszázs (lábdagadás, vizesedés kezelése)
-Thai masszázs
-FDM terápia (fájdalomcsillapitó technika)
– SI -terápia (Japán Gerinc kezelés)

Nagyon szeretem a hivatásom és az embereket. Célom, hogy segítsek fájdalom nélkül élni. Mosolyt csalni az arcokra.  Továbbá, hogy a vendégeim érezzék jól magukat testileg lelkileg egyaránt.

Királyné Pataki Krisztinának hívnak.

Mindig érdekelt az emberi test, a fájdalom miértje, és elmulasztása. Olyan alternatív módszert kerestem, ahol mellékhatások nélkül lehet fájdalmat csökkenteni.
2019-ben meg is találtam, elvégeztem a svédmasszázs tanfolyamot.

Nagyon jó érzés volt, hogy segíthettem másoknak ellazulni vagy fájdalmát csillapítani, megszüntetni. Egyre többen érkeztek különböző fájdalmakkal, ami arra ösztönzött, hogy növeljem hatékonyságom. Így továbbképeztem magam.

– Köpöly tanfolyam
– S. I- terápia

Célom, a legjobb tudásom szerint segíteni az embereknek a jövőben is.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ha szeretnél értesülni aktuális képzéseinkről, eseményeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Sikeresen feliratkoztál!