Talpreflex masszázs

Egy ősi terápia, mellyel csodákat tehetsz.

2023. november 19 Eger

A talpreflex masszázs egy olyan ingerterápia, mellyel hatást tudunk gyakorolni  a Vendég szerveire is, ami által az egészsége javul.

Mellékhatások nélküli egészségmegőrző, egészségjavító technikákat alkalmazva egy minőségibb életet biztosítunk Vendégeink számára.

 

Mutasd a részleteket!

A tanfolyam, ahol gyakorlatban sajátíthatod el:

   Hogyan érhetsz el szervi problémák esetében is javulást. Így vendégköröd széles skálán mozoghat .

Hogyan tudsz hatni  különböző problémák esetén a szervezetre.

Hogyan kommunikálj Vendégeiddel.

Hogyan javíthatsz  azon Vendégeid állapotán, akiknél régebb óta fennálló panaszok vannak,s ahol a masszázs kevésnek bizonyult. A tanfolyam után nagy valószínűséggel tudsz segíteni rajtuk.

Hogyan és mikor  alkalmazd a talp reflex pontjainak ingerlését

Mi a talpreflex masszázs pontosan?

 A reflex masszázs  során a reflexzónákon kifejtett ingerhatás visszahat a szervezet egészére, beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait, és így képes visszaállítani az egyensúlyi állapotot, ezáltal a közérzet javul, helyreáll. Egészségünk megőrzésére, betegségek kialakulásának megelőzésére, illetve már kialakult szervezet egyensúlyi zavara esetén egyaránt alkalmas szelíd közérzet javító eljárás, MELLÉKHATÁSOK NÉLKÜL.

Két talpunkon megtalálható az összes szervünk kivetülése,bal talpon a baloldali szervek,jobb talpon a jobb oldali szervek találhatók, a reflex-zónák masszírozásával javul az egyes szervek, így az egész szervezet működése.

Talpunkon több mint 70000 idegvégződés található, a láb reflexzónáinak masszírozásával idegimpulzusokat váltunk ki, melyek a vegetatív idegrendszert érintve áthangolják a belső szervek, izmok, mirigyek működését.

A masszázs egyszerű reflexhatás segítségével, az idegvégződések stimulációján át meg tudja szüntetni a szervezetben a kommunikációs akadályokat.

Beindítja a méregtelenítő folyamatokat és erősíti az immunrendszert.

Talpmasszázs során hatunk a méregtelenítő szervekre, jobb lesz a vér- és nyirokkeringés, és fokozódik a méreg- és salakanyagok kiválasztása és kiürülése.

A talpreflex masszázs menete

A kezelést egy alapos kikérdezéssel kezdjük, a kontraindikáció kizárása céljából, illetve felmérve a Vendég állapotát és a kezelendő területet, hogy megfelelő kezelési tervet tudjunk felállítani. 

A kezelés történhet masszázságyon, széken ülve.

A masszázst mindig bemelegítéssel kezdjük, majd a kikérdezés alapján megállapított probléma kezeléséhez a megfelelő reflex területeket a tanultak alapján nyomó, körkörös mozdulatokkal ingerhatást kifejtve masszírozzuk, s legvégül levezető masszázst alkalmazunk.

Részletes program 

9:00  Regisztráció,adminisztráció

9:30-10:00 Bemutatkozás

10:30-13:00 Elmélet, kérdések megbeszélése

13:00- 13:30 Ebédidő

13:30-17:00 A talpreflex masszázs gyakorlatban való alkalmazása 

Ki lesz az oktatód?

Kepes Andrea

Gyógy és sportmasszőr, S.I.terapeuta

A számok világát 2008 – ban cserélte le az emberek szolgálatára, frissítő masszőr lett majd gyógy- és sport masszőr és hamar ráérzett a szakma szépségére; és egyre többet szeretett volna tudni az emberi testről.

Sorba jöttek a tanfolyamok, iskolák, elkalandozott a keleti gyógymódok területére is. Tanult Kínai masszázst, Fül akupunktúrát; megtanulta,hogy talpon keresztül hogyan is lehet hatni belső szerveinkre, a chi áramlása, a csakrák világa is kitárult előtte. Mai napig folyamatos képzésekkel bővíti tudását, hogy hatékonyabban tudjon segíteni.

Miért érdemes tőlem tanulnod?

MERT egy olyan lehetőséget mutatok, amellyel sokat tehetsz másokért és Önmagadért.

MERT ezzel a technikával 90%-ban garantált a siker.

MERT  Hivatásod kiegészítheted, amellyel vendégköröd növekedhet.

MERT vezetett gyakorlással addig ismételünk,míg tökéletessé válik a kezed munkája.

MERT  nem engedem el a kezed a tanfolyam után sem, konzultációra  van lehetőséged.

MERT Velem a tanulás mosolygós és vidám 🙂

Nagyon szépen köszönök mindent!! Rengeteget tanultam a képzés alatt. Kepes Andrea igazi oktató vagy! Barátságos, segítőkész es mindenekelőtt TÜRELMES! Nem volt olyan kérdés amire nem tudtál volna válaszolni. Biztos, hogy folytatom a képzést nálad!

Visnyoczkine Gyöngyösi Zsuzsanna

Nézzük a részleteket! 

A tanfolyam időpontja:

2023.november 19. Eger

 

A képzés helyszíne:

ÓZD: Harmónia Stúdió, József Attila út 31. 2/4

EGER: Eger ,Trinitárius utca 2. csengő 14 es 2.emelet / katedra nyelviskola/

maximális létszám: 8 fő ( minimum létszám 4 fő )

 

A képzés díja:  bruttó 30 000 Ft / fő

Jelentkezést követően 10 000 Ft helyfoglalási díjat kérünk befizetni, amely a tanfolyami díjból természetesen levonásra kerül. A fennmaradó összeg a helyszínen készpénzben fizetendő.

Az ár tartalmazza:

  • az egy  napos tantermi (elméleti és gyakorlati) oktatást
  • a kapcsolódó jegyzetet,eszközhasználatot
  • 1 db tanúsítványt,melyet központilag a  Pest Megyei Kormányhivatal, mint a Felnőttképzési Államigazgatási Szerv,Adatszolgáltatási Rendszere állít ki
  • 1 db tanúsítványt melyet az oktató állít ki

 

Jelentkezés a tanfolyamra

A tanfolyamra való jelentkezéshez kérjük, add meg az adataidat.

Kérjük, válaszd ki a számodra megfelelő időpontot.

Amennyiben a későbbiekben szeretnél tőlünk hírlevelet kapni, kérjük, hogy pipáld ki az alábbi mezőt. A hírlevélről a későbbiekben bármikor leiratkozhatsz.

Adataidat arra használjuk, hogy hasznos információkat osszunk meg Veled. Amennyiben ehhez hozzájárulsz, kérjük pipáld ki a kapcsolódó mezőket. A későbbiekben a levelekről bármikor leiratkozhatsz.

Lemondásra vonatkozó feltételek

Néhány kérdés, ami lehet, hogy benned is felmerült

Átutalással lehet fizetni?

Természetesen igen, a jelentkezést követően egy visszaigazoló emailben minden fontos információt megküldünk ezzel kapcsolatosan.

 

Lehet fotót/videót készíteni?

A tanfolyam anyaga teljes egészében nem rögzíthető, de rövid videók készülhetnek, a zárt facebook csoportban meg is oszthatók. A fotóknak pedig mi is nagyon örülünk.

 

Mi a teendőm, ha nem kaptam meg a visszaigazoló

email-t?  

Ha nem érkezne a visszaigazoló email 48 órán belül, írj kérlek az gerincharmonia@gmail.com email címre.  

 

Van előfeltétele a jelentkezésnek?

Masszőr,győgytornász,természetgyógyász és minden olyan szakma ,mely az emberek közérzetének javításával foglalkozik

 

Valami mást kérdeznél, amire nem gondoltunk? 

Bármilyen kérdésed, kérésed van a tanfolyammal kapcsolatosan, bizonytalan vagy, hogy neked való-e egyáltalán, írj nekünk a gerincharmonia@gmail.com email címre.

 

Milyen végzettséget kapok?

Sikeres vizsgát követően 1 db Tanusítványt,melye központilag   Pest Megyei Kormányhivatal, mint a Felnőttképzési Államigazgatási Szerv,Adatszolgáltatási Rendszere állít ki. Illetve 1 db Igazolást a tanfolyam elvégzéséről az oktatótól.

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ha szeretnél értesülni aktuális képzéseinkről, eseményeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Sikeresen feliratkoztál!