Hogyan kezdődött minden? Hogyan vált az életem részévé az S.I-terápia?

 

Elsőnek az én történetemet szeretném megosztani Veled, kedves olvasó.

Édesanyám háromszoros gerincműtött hölgy, akinek folyamatos fájdalmai voltak. 3 éve a fájdalom ledöntötte a lábáról, nem tudott járni, kórházba került, ahol a konzervatív kezelések nem segítettek, se az infúzió, majd 6 órás műtétet ígértek, hogy a gerincszűkületet oldják. Na ekkor gondoltam az S. I terápia jó lehet, akkor egy kedves Kolleginát, aki már elsajátította bevittem a kórházba, ott megkezelte Édesanyámat, és nem akartam hinni a szememnek. Anyukám kezelés után fél órával lábra állt. A műtétre nem lett szükség.

 

Ez volt az a bizonyos pont az i-re…

…. Elsősorban Neki akartam segíteni, és persze még sok rászorulónak… így találkoztam ezzel a terápiával, aminek hatására anyukám újból lábra tudott állni. S én abban a pillanatban határoztam el, hogy nekem ezzel kell foglalkoznom, kell ez a technika a kezeimbe… Segítenem kell minél több embernek, meg kell mutatnom ezt a módszert minél több kollégámnak, és azóta is fő törekvésem (mondhatni jelmondatom), hogy NEM KELL fájdalommal élnünk. Igen is van rá megoldás! Ráadásul olyan finom megoldás, ami rendkívül hatásos módon, akár egy-két kezelést követően, ráadásul teljes mértékig fájdalommentesen tudja megszüntetni azokat a makacs, szűnni nem akaró gerincfájdalmakat, amikre a páciensek (különböző más terápiákat, gyógymódokat hasztalanul kipróbálva) már-már azt gondolják, hogy nincs esély a gyógyulásra. Akár gerincsérvvel, akár más megbetegedéssel, tartós fájdalommal küszködik az illető, az S.I-terápiás gerinckezelést követően megszűnik a panasza és visszaáll újra a gerinc harmóniája, egészsége.

 

Hogyan is működik és mitől olyan hatékony ez az új japán terápia?

Japánban az orvosok rájöttek, hogy a derékfájdalmak több 90%-ban az SI ízület (csípő-keresztcsonti ízület) működési zavarai miatt alakulnak ki. Ez az ízület mindösszesen 2-3 mm-t tud mozdulni, így akár már egy rossz mozdulat hatására is beszűkülhet a mozgás, ami igen erős és hosszan tartó fájdalommal jár. A kezelés kifejlesztője, Hakata professzor szerint az esetek többségében az SI ízület blokkolva van, nem jól működik, és ez okozza a derékfájást. A megoldás pedig az SI ízület finom kimozgatása, ezáltal feloldható az ízületben keletkezett feszültség, a fájdalom pedig ezáltal csökken, vagy teljesen megszűnik.

Fájdalmad van? Szeretnéd kipróbálni a kezelést? Itt tudsz rá bejelentkezni: https://kepesandi.booked4.s

Szeretnéd Te is elsajátítani ezt a technikát? Szeretettel várlak az aktuális képzésemen: https://gerincharmonia.hu/sitanfolyam/