Kedves leendő vagy régi Kolléga! Masszőr, manuál terapeuta vagy, vagy csak vonz egyelőre ez a világ? Várlak Téged is nagy szeretettel három napos testi-lelki feltöltődésre, közös kikapcsolódásra és fejlődésre!

Akár részt vettél már korábban GerincHarmóniás képzésen, akár nem, érdemes eljönnöd a Harmónia Táborba. A GerincHarmónia csapata családias és befogadó, vidám társaság, ahová folyamatosan várjuk új érdeklődő tagjainkat, akikkel értékes közös időt tudunk megosztani és közösen fejlődünk szakmailag egyre magasabb-és magasabb szintre.

A táborban – gyakorlati képzéseinkkel ellentétben – elméleti képzések lesznek. Részletesebben is mögé nézünk a fájdalomnak és alaposan körbejárjuk az állapotjavítás témakörét is. Honnan és miért jön a fájdalom? Hogyan tudjuk ezt a mélyebb tudást beépíteni kezelési módunkba, hogy maximalizáljuk munkánk hatékonyságát? Ezeknek a kérdéseknek a válaszaival is gazdagabbak leszünk a 3 nap végére (a tábor végén mindenki kap tanúsítványt is az elméleti oktatásban való részvételről), de ennél sokkal többről szól ez a tábor. Egymást támogatjuk és segítjük a három napon át. Átmozgató tornákkal, gyönyörű környezetben túrázással, majd frissítő masszázzsal kényeztetjük, erősítjük testünket. A lelkünket pedig a közös vidám programokkal, élményekkel – önismereti játékok és buli – töltjük fel.

Mindez Bélapátfalván a Telekessy Vendégházban, távol a világ zajától! A Bükki Nemzeti Park területén fekvő hangulatos kis vendégház gyönyörű erdei környezetben kínálja a felüdülés lehetőséget. A csend, a természet közelsége és a friss levegő garantálja a tökéletes kikapcsolódást.

        

Jelentkezni az alábbi oldalon lehet: https://gerincharmonia.hu/harmoniatabor/
Tábor időpontja: 2022.08.12-14.
Jelentkezési határidő: 2022.07.12.
Bővebb tájékoztatás: Kepes Andi, Tel.: (70) 429-7611