Milyen kezelések és szakmai képzések vannak nálunk?

 

Fájdalmad van? Vagy csak testi-lelki feltöltődésre, immunerősítésre vágysz? Jó helyen jársz! ?

A Gerinc Harmónia vezetője, Kepes Andrea 2008 óta képezi magát különböző keleti és nyugati maszásázsiskolákban, hogy csapatával aztán évről évre egyre több egészségmegörző, állapotjavító kezelést tudjon kínálni a GerincHarmónia Központot felkereső vendégek számára.

 

Mikor milyen kezelés?

 

Kimerültség ellen relaxáció és vitalizáció

Ha nincs konkrét erős, mozgásban korlátozó fájdalmad, hanem csak egyszerűen túl stresszesnek érzed magad, esetleg enyhe hátfájást érzel, akkor relaxáló masszázst érdemes választani. Ezen belül/e mellé pedig többféle energetizáló kezelést tudsz kérni: a lávaköves masszázstól kezdve az aromaterápián és kínai masszázson át, a Reiki kezelésig. Bármelyikre is esik a választásod, tested fizikai és energetikai állapota minden esetben harmonizálódni fog általa.

A fájdalomkezelés keleti és nyugati technikáinak ötvözése
Ha konkrét, erős fájdalommal járó panaszod van, akkor egy állapotfelmérést követően a Gerinc Harmónia szakemberei fognak javasolni Neked egy kezelési módot, ami a panaszodra a leghatékonyabb megoldást nyújtja. A kezelések során gyakran ötvözünk is terápiás módszereket.

A Gerinc Harmóniában jelenleg 10 féle kezelési mód elérhető:
Svédmasszázs, kínai meridián masszázs, lávaköves masszázs, aromaterápia, Reiki kezelés, talpreflex masszázs, hegkezelés, S.I japán gerincterápiás kezelés, köpölyözés, FDM és baba FDM terápiák.

Valamint ózdi központunkban a vibrációs tréner sokrétű egészségjavító hatását is ki tudod próbálni.

Bármilyen fájdalommal élsz most együtt, ha esetleg azt is mondták neked, hogy „-tanulj meg ezzel együtt élni-”, még akkor is van egy lehetőség. A GerincHarmónia lehet számodra egy utolsó lehetőség a fájdalommentes életre. Az, hogy a hozzánk fordulók 90 %-nak megszüntetjük panaszát pont annak köszönhető, hogy többféle technikából, személyre szabottan állítjuk össze azt a módszert, ami számodra a leghatásosabb.

Szakmai továbbképzéssel növelnéd vendégkörödet?

Pályakezdőként szeretnél segítséget kapni?

 

Szeretnél az életedben változást, szeretnél egy új, sikeres hivatást tanulni, melyben segíthetsz embertársaidon és közben tervezhető bevételed is van? Esetleg manuál terapeutaként szakmai továbbképzésekkel bővítenéd tudásodat, hogy növelhesd vendégköröd?

Tanulj a GerincHarmóniában egy felmenő rendszerben az alapoktól kezdve!

Az első lépés a svéd frissítő és kondicionális masszázs, ahol megtanulhatod az alapfogásokat, képes leszel egy teljes test relax, vagy problémamegoldó átmaszírozására.

Ezután pedig választhatsz további, gyakorlat fókuszú, szakmai továbbképzéseink közül. Jelenleg 4 féle tanfolyamot indítunk -svédmasszázs, talpreflex masszázs, köpöly terápia, SI-terápia- és hamarosan indul a kínai meridián masszázs és az FMT szakemberképzés is.

A GerincHarmóniás képzésekkel lehetőséged nyílik:

 

  •  Szaktudásod, szakmai gyakorlatod folyamatos bővítésére
  • Hosszú gyakorlási idő és szakmai konzultációs lehetőséggel élni, hogy használni is tudjad a képzéseken megszerzett új tudásodat
  • Pályakezdőként a GerincHarmónia Központban munkát vállalni